Om oss

Vi i ROV-teknikk hjelper deg med alt fra inspeksjon og kartlegging til arbeid under vann. Vi har arbeidet med ROV siden 1991, og legger stor vekt på kvalitet ved det vi leverer. Med kaiplass på Tofte dekker vi et stort område både inn mot Oslo og utover. Vår hurtiggående kranbåt gjør at vi kan være raskt på plass med alt utstyret om bord. Vi er også landsdekkende med mobilt utstyr.

Vi som jobber i ROV-teknikk har dykkerbakgrunn og et bredt spekter av relevante kurs. Gjennom mange år med arbeid med ROV og med samarbeidspartnere har vi opparbeidet oss lang erfaring med undervannsarbeider. Ettersom vi jobber mye med kraftverk, båter, kabler og lignende, er det viktig at vi vet noe om det vi ser på med ROVen. Derfor har alle våre medarbeidere bakgrunn i håndverksfag eller bygg og anlegg. Dette gir oss et fortrinn i våre arbeider.

Vi setter HMS høyt, og sørger alltid for en god og trygg gjennomførelse av jobb. I forkant av prosjekter utfører vi Sikker Jobb-analyse (SJA) slik at alle er godt kjent med hva som skal gjøres og faremomenter under utførelse.

Ansatte

Aleksander

Telefon: +47 486 05 470

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta kontakt

Ring oss på 928 20 400

eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Besøk oss

Østre Strandvei 52

3482 Tofte

Postadresse

Postboks 58

3481 Tofte