Utstyret

Vi har alt av utstyr for å utføre inspeksjon og undervannsarbeid med ROV. ROV er en fjernstyrt undervannsfarkost (Remotely Operated Vehicle) som brukes til arbeid under vann. Den kan ofte erstatte dykker, og er mer effektiv og stabil i arbeid. Vår ROV SUB-Fighter 7500 er laget for norske forhold, med et pålitelig og velprøvd design. Vi har en hurtiggående kranbåt for å komme raskt til oppdrag.

Detaljer

ROV SUB-Fighter 7500 er rask og fleksibel. Med 5 thrustere kan den navigeres med stor nøyaktighet og presisjon. Den kommer med sensor ned til 100 bar, og ROVen kan gå så dypt som 700 m. Vi kan montere opp til 5 kameraer på den slik den er i dag, men vi har ingen begrensninger på ekstrautstyr som kameraer og verktøy. Den har av standard påmonterte arbeidsarmer med klypeklo og taukutter. Av lys har den 4 x 250 W halogenpærer, noe som gir et godt lys for god kvalitet på film og bilder.

ROVen er solid og veier 405 kg i luften, og måler 144 x 82 x 80 cm. Den får strømforsyning gjennom kabel som styres av personell på dekk eller land. På båt eller land sitter ROV-pilot ved skjermer som viser kamera-, sonar- og posjoneringsbilder. Vi kan levere ROVen både fra land og vann.

Med vår hurtiggående kranbåt dekker vi et stort område på kort tid. Den har god dekkplass og god plass inne slik at ROV-piloten kan sitte tørt og varmt i all slags vær. Vi kan utføre alle oppdrag fra båten da vi kan ha alt nødvendig utstyr ombord. Kranen brukes til å løfte ROV ut og opp av vannet. Vi er samarbeidspartner med Dykkerteknikk, som raskt kan levere båter/flåte skulle vi trenge det til innsjø/fjellvann.

Ta kontakt

Ring oss på 928 20 400

eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Besøk oss

Østre Strandvei 52

3482 Tofte

Postadresse

Postboks 58

3481 Tofte